reparatii-indoituri

PDR Cluj : Avantajele reparatiilor folosind aceasta metoda sunt multiple, in primul rand vopseaua ramane originala si evitati toate riscurile revopsirii adica diferenta de culoare sau nuanta, incluziuni de praf in lac sau multe alte efecte de vopsire frecvent intalnite, astfel veti avea garantia ca valoarea autoturismului dumneavoastra nu are de suferit in urma revopsirii.

La fel chitul care se foloseste la acoperirea indoiturilor lucreaza in timp si exista riscul ca dupa cateva luni sa apara unele adancituri si deformari in zonele unde au existat respectivele indoituri.Metoda oferita de noi este cea mai buna alternativa, nu exista nici un fel de risc, autoturismul va arata exact ca inainte, iar timpul de lucru este semnificativ mai scurt decat in cazul revopsirii. De asemenea inclusiv din punct de vedere financiar reparatia oferita d compania noastra este mai ieftina decat cea clasica.

Acestea fiind spuse va invit sa cercetati galeria video pentru a va convinge de calitatea lucrarilor efectuate anterior, de asemenea puteti accesa lista de preturi unde va puteti face un calcul asupra costurilor reparatiei.Pentru orice informatie va stam la dispozitie, echipa AutoFIX

Ne gasiti la adresa:  400633 Strada Luncii Nr. 26 Cluj-Napoca

Telefon reparatii grindina : 0755.648.793

E-mail : brautomobile@yahoo.com