Reparatii indoituri auto sau lovituri cauzate de grindina

PDR Cluj - Tinichigerie fara Revopsire
reparatii-grindina

reparatii-indoituri-usoare

reparatii-indoituri

Tehnologia tinichigeriei fara revopsire sau pdr (paintless dent repair) este relativ noua in tara noastra iar 90% dintre dumneavoastra nici nu stiu ca acesta tehnica exista si ca este disponibila publicului larg ca o alternativa superioara la reparatiile clasice care implica chit si revopsire. Aceasta tehnologie este folosita cu succes de peste 15 ani in tari precum SUA.

Reparatii lovituri cauzate de grindina

Avantajele reparatiilor folosind aceasta metoda sunt multiple, in primul rand vopseaua ramane originala si evitati toate riscurile revopsirii adica diferenta de culoare sau nuanta, incluziuni de praf in lac sau multe alte efecte de vopsire frecvent intalnite, astfel veti avea garantia ca valoarea autoturismului dumneavoastra nu are de suferit in urma revopsirii.

La fel chitul care se foloseste la acoperirea indoiturilor lucreaza in timp si exista riscul ca dupa cateva luni sa apara unele adancituri si deformari in zonele unde au existat respectivele indoituri.Metoda oferita de noi este cea mai buna alternativa, nu exista nici un fel de risc, autoturismul va arata exact ca inainte, iar timpul de lucru este semnificativ mai scurt decat in cazul revopsirii. De asemenea inclusiv din punct de vedere financiar reparatia oferita de compania noastra este mai ieftina decat cea clasica.

Intervenim, de asemeni, si in cazul loviturilor usoare survenite in trafic sau in parcari, mentinand inatacta vopseaua originala, atat timp cat aceasta nu a fost deteriorata.

Acestea fiind spuse va invit sa cercetati galeria video pentru a va convinge de calitatea lucrarilor efectuate anterior. Pentru orice informatie va stam la dispozitie, echipa AUTOFIX PDR Cluj

Telefon reparatii grindina : 0755.648.793

E-mail : brautomobile@yahoo.com

 

 

reparatii-indoituri

PDR Cluj : Avantajele reparatiilor folosind aceasta metoda sunt multiple, in primul rand vopseaua ramane originala si evitati toate riscurile revopsirii adica diferenta de culoare sau nuanta, incluziuni de praf in lac sau multe alte efecte de vopsire frecvent intalnite, astfel veti avea garantia ca valoarea autoturismului dumneavoastra nu are de suferit in urma revopsirii.

La fel chitul care se foloseste la acoperirea indoiturilor lucreaza in timp si exista riscul ca dupa cateva luni sa apara unele adancituri si deformari in zonele unde au existat respectivele indoituri.Metoda oferita de noi este cea mai buna alternativa, nu exista nici un fel de risc, autoturismul va arata exact ca inainte, iar timpul de lucru este semnificativ mai scurt decat in cazul revopsirii. De asemenea inclusiv din punct de vedere financiar reparatia oferita d compania noastra este mai ieftina decat cea clasica.

Acestea fiind spuse va invit sa cercetati galeria video pentru a va convinge de calitatea lucrarilor efectuate anterior, de asemenea puteti accesa lista de preturi unde va puteti face un calcul asupra costurilor reparatiei.Pentru orice informatie va stam la dispozitie, echipa AutoFIX

Ne gasiti la adresa:  400633 Strada Luncii Nr. 26 Cluj-Napoca

Telefon reparatii grindina : 0755.648.793

E-mail : brautomobile@yahoo.com

Eliminare Defecte Usoare

Mici lovituri din trafic

Intervenim, de asemeni, si in cazul loviturilor usoare survenite in trafic sau in parcari, mentinand inatacta vopseaua originala, atat timp cat aceasta nu a fost deteriorata.

reparatii-indoituri-usoare